2016. augusztus 27., szombat

2016.08.26. Hogyan szúr ki a szülő a gyermekével, amikor mindent megold ...



Kedves Látogatónk!

6423 feliratkozó és 2994635 kattintás történt mai napig youtube csatornánkon, köszönjük! :)
Döbbenetes tréningtapasztalatok, a Csodás álmok jönnek film önismereti kielemzése, és Vörösmarty MIhály, a Merengőhöz című gyönyörű költeményének "updatelése."
Miért érdemes főnixelni?
Hogyan tudsz segíteni a saját családodon a Tudatfelszabadítás hét lépésével?
Valamint Murphy atya tanításai
2016.SZEPTEMBER 25-ÉN INDUL A 3.-IK MENTORKÉPZŐNK.
A jelentkezés feltételei:

Egészségre, sikerre, győzelemre fel, drága napocskáink! ;)

Youtube csatornánk: http://youtube.com/csillair
skype: kassai.csilla ☼

tel:
30/856-4083 Csilla
30/5719694 Andris

Ui:Mindig legyen eszedbe:
Te vagy az életed sugárzó Napja, senki más a világon! ☼

2016. augusztus 25., csütörtök

Hogyan szúr ki egy szülő a gyermekével, hogy ha megold helyette mindent?

Hát, kedveseink, ma egy nagyon érdekes tréningem volt egy 62 éves hölggyel. Nem rég végeztünk, és a vele eltöltött főnix néhány órája alatt döbbenetes.felismerésekre tettünk szert.

Ő mindig igyekezett a férjével mindent megadni és megteremteni a gyermekeinek. Túlságosan szabadelvűen nevelte őket, nem volt velük elég következetes, és szigorú.

És most mit dobott neki a sors?

A fia 42 éves, nem vitte semmire, és mai napig otthon lakik, és gyűlöli az anyját. Kerüli A LAKÁSBAN.

A lánya 35 éves, már családja van, és családostól otthon lakik, és az anyját hibáztatja a szerencsétlenségéért.

Tehát kb ezt éri el a kedves szülő, amikor kinyalja a gyermekei popóját, és mindent megold helyettük, még felnőtt korukban is.

Önállótlanok lesznek, depressziósok, és kezelhetetlenek.

Amikor az anya mondja a 42 éves fiának, ideje lenne már a saját lábadra állni, a válasz: Öngyilkos leszek.
Amikor segíteni szeretne a fiának, hogy mit hogyan oldjon meg, -mert hogy képtelen felnőtt módjára élni, akkor meg az a lemez megy:
- Ne szólj bele, már felnőtt vagyok, tudom én, mit kell csinálni.

KÉRDÉSEM: OLYAN EMBER MIÉRT DOBÁLÓZIK A FELNŐTT SZÓVAL, AKI 42 ÉVESEN AZ ANYJA FŐZTJÉT ESZI? AZ ANYJÁNÁL LAKIK, nem száll bele a költségekbe, ÉS KISZOLGÁLTATJA MAGÁT?

Olyankor ki a felnőtt ember?

AZ ESET NAGYON TANULSÁGOS. AZ APA 67 ÉVES, AZ ANYA 62 ÉVES, NYUGDÍJASOK, DE MÉG MINDIG AKTIVAK.

Az Ő nyugdíjukból, ami kb 200 000 Ft összesen, él meg a hat tagú család.
E közben még építkeznek is, hogy családos lányukat önálló otthonhoz segítség. A vő részéről a hála és a megbecsülés nulla.A saját gyermekeik részéről, szintén nulla.Sőt! Még hibáztatják idős szüleiket, sanyarú sorsukért.

Na ez az, amikor valaki nem a saját erejéből éri el, amit elér. Na ez az, amikor szájába hullik a sült galamb, és nem azt mondja, köszönöm!
Hanem azt! Csak ennyi?

A hölgy úgy tért haza, hogy kezében van a főnix program, és minden felismerése. Bár neki nem volt negatív az énképe.Mindig is helyén volt az esze, és mégis! A saját gyermekei és most már az unokája kálváriája is elvezette végül hozzám, mert bár gyermekeit akarta hozzám elküldeni, azok egyik sem vevők a pozitív gondolkodásra, mert valljuk be őszintén! Sosem volt rá szükségük, hogy legyen!

A módszerem olyan eszköz bárki kezében, amivel az egész családja életét lelki szintről tudja pozitívan befolyásolni úgy, hogy értelme legyen.

Hát, csak ennyi történt a mai mozgalmas napon.Holnap délelőtt valószínűleg fogok videót csinálni, és már azt is tudom, mi lesz a témája:
HOGYAN SZÚR KI EGY SZÜLŐ A GYERMEKÉVEL, AMIKOR MINDENT MEGOLD HELYETTE?

t csinálni, és már azt is tudom, mi lesz a témája.
ÉS MINDENKI JÓL VÉSSE AZ ESZÉBE:
NEM AZT KAPOD, AMIT ÉRDEMELSZ, HANEM AMIT ELVÁRSZ. HA A TISZTELETET NEM VÁROD EL GYERMEKEIDTŐL, NEM CSAK HOGY TÉGED NEM FOGNAK TISZTELNI, DE MÁSOKAT SEM, BELEÉRTVE A SAJÁT GYERMEKEIKET.

Szép délutánt és estét kívánok.

Csillátok

2016. augusztus 22., hétfő

KEDVESEINK, SZERETNÉNK MEGKÖSZÖNNI.. . .

KEDVESEINK!!

Jövő hétvégén éppen négy esztendeje, hogy összeköltöztünk.
SZERETNÉNK MEGKÖSZÖNNI MINDEN ROSSZAKARÓNKNAK, AZT AZ INTENZÍV ÉS ALATTOMOS HÁTBATÁMADÁST, ÉS MINDEN ROSSZINDULATOT, AMIVEL ILLETTEK BENNÜNKET.

ŐSZINTÉN! NÉLKÜLETEK SOHA NEM JÖTTÜNK VOLNA RÁ, HOGY MILYEN FONTOSAK ÉS NÉLKÜLÖZHETETLENEK VAGYUNK EGYMÁS SZÁMÁRA.

Minden egyes rosszindulatú megjegyzésetek, illetve szarkeverésetek csak erősítette az egymás iránt érzett bizalmunkat, és a Teremtőbe vetett hitünket.

Így hát mi mást mondhatnánk nektek, minthogy:
"Köszönjük! Ha Isten terhet ad, erőt is ad hozzá.Legyetek mind áldottak, mind boldogok, és legyen minden ősötök és leszármazottatok minden térben és időben áldott, a JÉZUS nevében, JA ÉS MA TANULTAM A LEGÚJABB TRÉNINGELŐMTŐL!! VÁJATOK ANGYALLÁ, MIND!"
Hát nem fantasztikus? Hát nem csodálatos a világ?
MINÉL INKÁBB ÁRTANI AKAR VALAKI VALAKINEK! ANNÁL INKÁBB FELÉBRESZTI, ÉS ELINDÍTJA A TUDATOSSÁG ÚTJÁN. És akkor kinek is árt tulajdonképpen?

Aki másokat kritizál, saját magával áll harcban.
ENNYIT RÓLATOK!

ÉS KÖSZÖNJÜK NEKTEK, MERT TI IS KELLETTETEK A BOLDOGSÁGUNKHOZ. Nélkületek fele annyit sem érne.

:) És TI, akik mindig is velünk tartottatok, ÁLDÓDJATOK MEG, GAZDAGODJATOK MEG, EGÉSZSÉGESEDJETEK MEG, BÖLCSÜLJETEK MEG, ÉS VÁLJATOK TI IS ANGYALLÁ MIND, MERT IMÁDUNK BENNETEKET! Nélkületek, sohasem éreznénk azt a boldogságot, amit Veletek.

Tehát értitek?
MINDENKI, AKI ELLENETEK VAN, A FEJLŐDÉSETEK RUGÓJA.
MINDENKI, AKI VELETEK VAN, AZ INSPIRÁCIÓ AZ ÉLETETEKBEN.

MOST MÁR ÉRTHETŐ, MIÉRT IS MONDJA A TANÍTÁS, HOGY MINDEN ÉS MINDENKI ÉRTED VAN? . . .
Egy startlap a Te személyes boldogulásodhoz, felemelkedésedhez: http://kassaicsilla.com

A TI napról-napra egyre szerelmesebb Csillátok és A TI napról-napra egyre szerelmesebb Andrisotok

JAJ, DE SZERETÜNK BENNETEKET! JAJ, DE SZÉP A VILÁG!
KÖSZÖNJÜK NEKTEK, Ó DRÁGA IGAZI SZÜLEINK!
ISTEN ANYA ÉS ISTEN APA.
A JÉZUS NEVÉBEN!

Csak a hülyék tudnak mindent, a többiek életük végéig tanulnak. (A.Einstein)


Egy 1843-ból származó csodás költemény 2016-os átdolgozása





Kedveseim! Ez a költemény, mindig is a kedvencem volt. Próbáltam e szerint élni, de nekem többet ártott, mint használt. Ám de gyönyörűen hangzó gondolatai miatt kívülről fújom ma is.
Sorsunkat szokásaink határozzák meg, szokásainkat pedig gondolataink, érzéseink és meggyőződéseink.
Ma jött az ihlet. Át kell nekem ezt írni 2016-os verzióra. Mert lehet egy költemény gyönyörű. ámbár ha rombol, akkor nem szabad mondogatni. Amit ugyanis sokat mondogatunk szokássá válik.
Így hát lásd ez eredetit, 1843-ból, majd a frisset, 2016-ból:
Vörösmarty Mihály: A merengőhöz (Laurának)
Hová merűlt el szép szemed világa? Mi az, mit kétes távolban keres? Talán a múlt idők setét virága, Min a csalódás könnye rengedez? Tán a jövőnek holdas fátyolában Ijesztő képek réme jár feléd, S nem bízhatol sorsodnak jóslatában, Mert egyszer azt csalúton kereséd? Nézd a világot: annyi milliója, S köztük valódi boldog oly kevés. Ábrándozás az élet megrontója, Mely, kancsalúl, festett egekbe néz. Mi az, mi embert boldoggá tehetne? Kincs? hír? gyönyör? Legyen bár mint özön, A telhetetlen elmerülhet benne, S nem fogja tudni, hogy van szívöröm. Kinek virág kell, nem hord rózsaberket; A látni vágyó napba nem tekint; Kéjt veszt, ki sok kéjt szórakozva kerget: Csak a szerénynek nem hoz vágya kínt. Ki szívben jó, ki lélekben nemes volt, Ki életszomját el nem égeté, Kit gőg, mohó vágy s fény el nem varázsolt, Földön honát csak olyan lelheté. Ne nézz, ne nézz hát vágyaid távolába: Egész világ nem a mi birtokunk; Amennyit a szív felfoghat magába, Sajátunknak csak annyit mondhatunk. Múlt és jövő nagy tenger egy kebelnek, Megférhetetlen oly kicsin tanyán; Hullámin holt fény s ködvárak lebegnek, Zajától felréműl a szívmagány. Ha van mihez bizhatnod a jelenben, Ha van mit érezz, gondolj és szeress, Maradj az élvvel kínáló közelben, S tán szebb, de csalfább távolt ne keress, A birhatót ne add el álompénzen, Melyet kezedbe hasztalan szorítsz: Várt üdvöd kincse bánat ára lészen, Ha kart hizelgő ábrándokra nyitsz. Hozd, oh hozd vissza szép szemed világát; Úgy térjen az meg, mint elszállt madár, Mely visszajő, ha meglelé zöld ágát, Egész erdő viránya csalja bár. Maradj közöttünk ifju szemeiddel, Barátod arcán hozd fel a derűt: Ha napja lettél, szép delét ne vedd el, Ne adj helyette bánatot, könyűt. 1843. február vége – március eleje
És íme, az én változatom ma 2016.08.20,-án.
Vörösmarty Mihály: A merengőhöz költeményének Kassai Csillás átdolgozása 2016.08.20-án)





Hová merűlt el szép szemed világa? Mi az, mit kétes távolban keres? Talán a múlt idők setét virága, Min a csalódás könnye rengedez? Tán a jövőnek holdas fátyolában Ijesztő képek réme jár feléd, S nem bízhatol sorsodnak jóslatában, Mert egyszer azt csalúton kereséd? Nézd a világot: annyi milliója, S köztük valódi boldog oly kevés. Ábrándozás az élet megmentője, Mely, csodás képeket fest eléd. Mi az, mi embert boldoggá tehetne? Kincs? hír? gyönyör? Legyen bár mint özön, A telhetetlen elmerülhet benne, S nem fogja tudni, hogy van szívöröm. Kinek virág kell, nem hord rózsaberket; A látni vágyó napba nem tekint; Kéjt veszt, ki sok kéjt szórakozva kerget: Csak a szerénynek nem hoz vágya kínt. Ki szívben jó, ki lélekben nemes volt, Ki életszomját el nem égeté, Kit gőg, mohó vágy el nem varázsolt,
a Mennyben honát csak AZ lelheté. Nézz hát,nézz hát körbe vágyaid távolába: Egész világ a Mi birtokunk; És amennyit a szív felfoghat magába, Bármit, MINDENT magunknak mondhatunk. Múlt és jövő nagy tenger egy kebelnek, Megférhetetlen oly kicsin tanyán; Hullámin holt fény s ködvárak lebegnek, Zajától felréműl a szívmagány. Csak a JELENBEN bízhatsz nyugton mindig, Ha van mit érezz, gondolj és szeress,
Maradj örökké a TEREMTŐ JELENBEN,
És mindig szebb, és gyönyörűbb távolt keress, A bÍrhatót mindig írd felül képzetekkel,
MERT A KÉPZELET VALÓSÁGOT TEREMT!
Várt üdvöd kincse ÖRÖM b ára lészen, Ha kart BOLDOG ábrándokra nyitsz.
Hozd, oh hozd vissza szép szemed világát; Úgy térjen az meg, mint elszállt madár, Mely visszajő, ha meglelé zöld ágát, Egész erdő viránya csalja bár. Maradj közöttünk MINDIG szemeiddel, Mindenki arcán hozd fel a derűt: Ha napja lettél, szép delét ne vedd el, S adj helyette MINDIG REMÉNYT,,mosolyt, derűt. 1843. február vége – március eleje HELYETT
2016. augusztus 20. Kassai Csilla, mert hogy elég volt a nyekergésből.
IMÁDLAK DRÁGA VÖRÖSMARTY MIHÁLY, DE AZ IDŐ HALAD. AZ ÉLET FEJLŐDIK, ÉS CSAK ANNYIT MONDHATOK, ÉN ÚGY. DE ÚGY SZERETLEK TÉGED! ÉS KÍVÁNOM, NEKED, ÉS MINDEN ŐSÖDNEK ÉS LESZÁRMAZOTTADNAK A FEJLŐDÉST, ÉS A BOLDOGSÁGOT, ÖRÖKKÖN-ÖRÖKKÉ!
TEREMTÉSRE FEL! http://kassaicsilla.com

2016. augusztus 12., péntek

Akit a pénz nem boldoggá, hanem értéktelenné tett





Mindig mondom, nem az a gazdag, akinek megvan mindene, hanem akinek nem hiányzik semmi. A minap megkeresett egy hölgy: - „Csilla, borzasztóan nagy szükségem van rád.
Minél hamarabb tudok hozzád jönni, annál jobb.”
Imádom, ahogy a Végtelen Intelligencia működik: Aki nagyon akar, annak minden akadály elhárul az útjából.
Akinek kétségei vannak, annak mindig akadályok gördülnek a velem való tréningjei  útjába.
Ő ahogy felvette velem a kapcsolatot, másnak reggel már itt is volt! Amiért billentyűt ragadtam, tipikus. Adott egy gyönyörű nő, aki kétségbeesetten érkezik hozzám. Azt mondja, ötven éves.

Tátva marad a szám, ahogy nézem. Gyönyörű, ha negyvenet mondott volna, azt is nehezemre esne elfogadni. Amikor beszél, olyan a hangja, mint egy igazi vérbeli művészé. Kellemes és megnyugtató, ám amit mond, szöges ellentétben van a látvánnyal.
 
Évekig sikeres vállalkozó volt. Jelenlegi párja akkor csapódott hozzá. Tíz gyönyörű sikerévük volt együtt. Ám aztán nagyon hiányozni kezdett neki a család. És ez a gyönyörű sikeres asszony, szült két gyermeket a párjának. A vállalkozás, amit ő teremtett, ráment erre. Ám a társa közben sokat tanult, művelte magát, és kikupálódott mellette. Aztán jöttek a nagy sikerek. A férfi belevetette magát az üzleti életbe, és mintha sosem lett volna a társának a párja, csak ez érdekli, csak ebben él, és társa minden érdeklődésére, sőt, most már kétségbeesett jelzésére ingerülten vagy elidegenülten reagál. Hibáztatja, ócsárolja, ahelyett hogy megbecsülné.
 
Házas élet nulla, családi élet nulla. A két gyermek első perctől az anyja gondja, az apjuk sosem törődött velük úgy, ahogy a gyermekek igényelték volna. Az ok törvényszerű. Az apának hányatott gyermekkora volt, egy rideg anyával megfűszerezve, aki soha nem árulta el neki, hogy aki felnevelte, nem az igazi apja. Ám ő mégis rájött sok évvel ezelőtt, és akkor is ki állt mellette? A jelenlegi párja. Ő segítette át a nehéz éveken. Hogy mi fáj a legjobban az asszonynak most? 
- “Csilla, mintha nem is emlékezne az első gyönyörű tíz évünkre. Mintha meg sem történt volna. Csak az üzlet, csak a siker, csak a pénz érdekli, és semmi más. Elhanyagoltnak, feleslegesnek, megalázottnak érzem magam. És engem hibáztat minden rosszért. Mondd Csilla, hogy történhetett ez meg velünk? Mit tegyek?”
 
Elmondjam? Amikor ez a sikeres hölgy találkozott a párjával, ő egy domináns és teremtő vezető volt. Az anyai szerepvállalással azonban abszolút beáldozta magát, és a háttérbe szorult. A párja, sajnos, nem tudja értékelni az anyai szerepet, nem látja át, hogy mennyire fontos a családi háttér, mert hogy nem élte meg. Amikor a saját anyjára gondol, csak a fájdalmas tapasztalatai jutnak eszébe, semmi más. 
 
És kin veri el most a port gyötrelmes gyermekkoráért? 
 
Azon, aki mellett beérett. Gyermekei anyján. Mikor a Főnix konzultáción félelmetesen kirajzolódott az, hogy a hölgy a gyermekkorában ugyanazokat a bírálatokat élte meg családi körben, -(Pl.Te mindent elrontasz, miattad van minden rossz!) - amiket most kap a kedves vele és a két gyermekkel ugyan mit sem törődő, rendkívül elfoglalt párjától, egyből megértette. A KÜLVILÁG EGY TÜKÖR, AMIT ÉPP TE HOZTÁL LÉTRE. 
HA BÁRMI NEM TETSZIK EBBEN A TÜKÖRBEN, AKKOR MAGADON KELL VÁLTOZTATOD, HOGY A TÜKÖRKÉP MÁS LEGYEN. Megértette. Amikor szerelmes volt belé a párja, Ő sikeres nő volt. Ráadásul a kronobiológiája szerint is Ő egy abszolút Teremtő alkat. Erre született. Teremtésre és nem elfogadásra. Abban maradtunk, tesz még egy próbálkozást, és az őt évek óta hitegető párját most ő fogja válaszút elé állítani. Valamint emellett, újra megteremti anyagi függetlenségét, úgy mint régen. Többé soha! Senkinek sem fogja kiszolgáltatni magát!

És hogy miért is? Erre a kérdésre sok válasz van:
1/ Azért, hogy jól érezze magát a bőrében.
2/ Azért, hogy a gyermekeinek ne egy lúzer, félrelökött anyamintát, hanem egy jéghátán is megélőt, egy tiszteletre méltót mutasson.
3/ Azért, mert ennek a még mindig párjának, - aki mellett totálisan megéli a társas magány szindrómát, -mint feleség és min anya, egyaránt,- bár anyagilag kétségtelenül nagyon sokra vitték, - megmutassa, pénz ide vagy oda:
 
„ ÉREK ANNYIT, HOGY EMBERSZÁMBA VEGYÉL! HISZEN MELLETTEM VÁLTÁL AZZÁ, AKI VAGY. NEKED SZÜLTEM KÉT GYERMEKET, MERT AZT HITTEM, ABBAN BÍZTAM, HOGY ÉRETT FÉRFI VAGY. AKI FELFOGJA A CSALÁD ÉRTÉKÉT, DE TÉVEDTEM! TE A MÚLTBAN ÉLSZ! ÉS BELEMENEKÜLSZ A BIZNISZBE. AZ NEKED MOST FONTOSABB MINDENNÉL, MÉG NÁLUNK IS. ÉS HITEGETSZ. BECSAPSZ, TÜRELMI IDŐT KÉRSZ TŐLEM. MÁR HÓNAPOK ÓTA. PEDIG ÉN CSAK EGY ICIPICI FIGYELMET VÁRTAM TŐLED, SEMMI MÁST. 
MAGAMNAK ÉS A GYERMEKEKNEK. ÉS MÉG AZT IS EL AKAROD VELEM HITETNI! HOGY ÉN VAGYOK EZÉRT IS A FELELŐS?HOGY MIATTAM VAN EZ AZ EGÉSZ HELYZET? HÁT AKKOR MENJ. MENJ BÉKÉVEL. ÉN SIKERES NŐ VOLTAM RÉGEN! SIKERES ANYA VAGYOK MOST! ÉS A JÖVŐBEN SIKERES ANYA LESZEK ÉS SIKERES ÚJRA A SZAKMÁMBAN. ÉN MÁR VOLTAM AZ ELSŐ, AMIKOR TE CSAK EGY LÚZER VOLTÁL. HÁT LESZEK ÚJRA ELSŐ! ÉN ÉS A GYERMEKEIM MEGÉRDEMLIK EZT TŐLEM, AZ ANYJUKTÓL.”
 
Mikor elment tőlem, sokáig gondolkodtam még felőle. Mennyi és mennyi ilyen, látszólag boldog és sikeres élet van a világon, ami mögött ott van a mélységes fájdalom, az elrontott múlt, a szülők egymás közti fájdalmas harca, és generációk szenvedése.
Ám ennek nem kell ám így lennie! A múltat ugyan már nem lehet kitörölni! Ám a jelenben tanulva a múltban elkövetett hibákból és berögzült rossz szokásokból, egy sokkal, de sokkal jobb és szebb, értékes jövőt lehet teremteni ITT és MOST-ban.
Közben mindig jussanak eszedbe Albert Einstein szavai: Tanulj a tegnapból, élj a mának és reménykedj a holnapban. A legfontosabb azonban, hogy ne hagyd abba a kérdezést.”
Mottónk: "A világ csak belülről változtatható meg!" Gyomos földbe nem érdemes új magokat vetni. mint ahogy gyomos (sérelmekkel teli) tudatalattiba sem, melynek az új magok az új célokat, gondolatokat jelentik. A főnix program által megszabadulhatsz a múlt sérelmeitől, és nekiláthatsz életed kiteljesítéséhez. Hiszen ezért vagy itt, nem másért.
Szeretettel, Csillátok

2016. augusztus 9., kedd

2016.08.09. Döbbenetes tréningtapasztalatok a generációs bűntudatról



Elkészültem, ezt a videómat csak erős idegzetűeknek ajánlom. Idegenszívűek ne nézzék, ha csak nem akarnak szembesülni azzal, hogy kik is ők valójában.

A mai videóm címe:
2016.08.09. Döbbenetes tréningtapasztalatok a generációs bűntudatról

http://youtube.com/csillair csatornámon köszöntöm
6 352 feliratkozónkat és köszönöm a 2 969 737 megtekintést rajta.

Témák:
- Az eredendő bűntudatkeltés generációkat megnyomorító hatásairól
- A Mentál Motivációs mentor képzésről
- Elit klub tagság és feltételei
- Dr J Murphy a Bűntudatról
- Egyéni tudatfelszabadítás hét lépése tréningek
- Robin Williams : Csodás álmok jönnekcímű filmjéről
- Csilla, három napja dolgozok magamon, de még nem vettem észre semmit.
- Szent Patrik reggeli imájából részlet:
"Krisztus velem - Krisztus előttem - Krisztus bennem.
Krisztus alattam - Krisztus jobbomon - Krisztus balomon.
Ő az erő, Ő a békesség.
Krisztus legyen, ahol fekszem,
Krisztus legyen ahol állok
Krisztus legyen ahol ülök,
Krisztus a magasságban - Krisztus a mélységekben - Krisztus a tágasságban.
Ő szóljon hozzám mások ajkával,
Ő tekintsen rám mások szemével,
Ő hallgasson engem mások fülével.
Krisztus, én Uram! - Krisztus, én Megváltóm!
Erőben kelek fel, a legszentebb Háromság hívásában,
a Háromság vallásában, a mindenséget teremtő Egység megvallásában."


Egészségre, sikerre, győzelemre fel, drága napocskáink! ;)

Youtube csatornánk: http://youtube.com/csillair
skype: kassai.csilla ☼

tel:
30/856-4083 Csilla
30/5719694 Andris

Ui:Mindig legyen eszedbe:
Te vagy az életed sugárzó Napja, senki más a világon! ☼

2016. augusztus 4., csütörtök

Hétvégén Tudatfelszabadítás hét lépése és Belső erő tanfolyamunk lesz

Kedveseink! Ma egy nagyon tanulságos, és tartalmas nap után vagyunk. :)

Annyit elárulhatunk, hogy hatalmas lépésekkel haladunk előre, sok újdonság, és sok-sok meglepetés vár Rátok, amiket előkészítünk nektek.

Még mindig dolgozunk, de örömmel tesszük, mert minden felismerés, minden alkotó gondolat olyan érzésekkel tesz minket gazdagabbá, amiket álmunkban sem tudtunk elképzelni korábban.
ALIG VÁRJUK, HOGY MINDEZEKET MEGOSZTHASSUK VELETEK! :)

Köszönjük szépen drága Teremtőnknek!
Halkan megsúgom, írjuk az Egészségdalunkat, isteni inspirációkat kaptunk hozzá.

Hétvégén Tudatfelszabadítás hét lépése és Belső erő tanfolyamunk lesz.

Aki nem szeret szenvedni, de szeretne megtanulni HELYESEN  TEREMTENI, ÉS MÁR VÉGZETT NÁLUNK FŐNIXET, MEGRENDELHETI, RÉSZT VEHET RAJTA.

A többiek jelentkezhetnek FŐNIXRE. ITT az ideje ugyanis kigyomlálni a tudatalattit, és rendbe tenni az életed. Bár Te tudod, nem nekünk sürgős. . . 

Minden attól függ, mennyire nyomja a hátsódat az a bizonyos szög. Ha még bírod, akkor nehogy jelentkezz hozzánk tréningre, mert többet nem tudsz utána már szenvedni, hogy ha szorgalmasan és lelkesen végzed a programunkat. :)
Mindenki másnak azt mondjuk: Hajrá! http://kassaicsilla.com

És mindig tudd!! TE vagy az életed sugárzó Napja, senki más a világon! ;)