2015. november 29., vasárnap

2015.11.29.Az ego szerepe a fejlődésben és hogy miért fontos felépíteni őt?

Kedveseink! FERGETEGES LÉTET KÍVÁNOK MINDENKINEK, SOK SZERETETTEL!

A mai videóm durva, szenvedélyes  hangvételűre sikeredett, mert elegem van belőle, hogy általam nagyra becsült tanítók is úgy bánnak az egoval, mintha egy buta majom lenne! Pedig az Ego pont olyan lesz, amilyenné felneveled. Itt az ideje megérteni, hogy kizárólag jellemes, erős akaratú magabiztos ember képes helytállni a világban., Ő képes sikeresnek lenni, és boldognak, hát még másokat segítőnek. 

Önismereti programjaimat hivatalos web oldalamon rendelheted meg ITT.
(Egyéni és csoportos programjaink- (főnix, bőség, 5ről6ra, társideál, öti-hati turbo.)
-Érdemes feliratkoznod videólinktárunkra, mert a youtube a közösségi emailek között küldi Neked a frissen feltöltött videóimat,. és sokan  
Videólinktárunkra ITT tudsz feliratkozni.
Youtube csatornámra pedigITT.
KÉRLEK LIKEOLD A Facebook OLDALAMAT!Köszi! 

Karácsonyi ajándék akciónk Neked! Ebben a hónapban további 5000 FT-tal olcsóbban juthatsz hozzá a bőségprogramunkhoz, és az önbecsülés tréningünkhöz. ITT tudod igénybe venni. 






Miről van szó a mai felvételben? 
Az alábbi linkeken saját blogbejegyzéseimet, és mások klassz írásait találod meg. Ezeket fejtem ki a videómban.

A felépített Ego = lélek . Ez a cél, ezt kell elérni, másként nem működik az éledet. Csak tengődsz. Ne szenvedj, teremts!! 

A videóban szereplő írásaim linkjei:







A videóban szereplő cikkek forráslinkjei:
- Hármasikreket fogadtak örökbe, aztán az orvos EZT mondta nekik.  Forrás.

- Itt a térkép. Amelyik fogad elromlott, a hozzátartozó szerveddel van a baj  Forrás.

- A  KÉMCSŐBE ZÁRT HARAG  egy remek FB bejegyzés Forrás.

A fenti videóban Dr Joseph Murphy Benned a gyógyító erő című könyvéből  a gyógyíthatatlan meggyógyul című fejezetből felolvasok néhány fantasztikus tanítást Murphy módra., öngyógyító imákkal együtt. Imádom érte!! ♥ Áldott legyen és boldog ez a drága ember, akárhol is van odaát.

Dr Joseph Murphy:  A Hit imája
(Olyan vagy ma, amilyenné a gondolataid tettek. Gondolkodásod összegződése. Életed a Te kezedben van,a többieknek, a körülményeknek és eseményeknek semmi közük a sikereidhez, boldogságodhoz vagy a sorsodhoz. Beteggé, szegénnyé és boldogtalanná teheted magad a gondolkodásoddal, sőt gondolataiddal meg is ölheted magad.)

Sűrűn ismételgesd: "Hiszek Istenben, az Ő kozmikus bölcsességében és minden jó dologban. Mindig a legjobbra számítva, örömteli várakozásban élek, és naponta váratlan csodák történnek velem"

Az emberiség harmonikus fejlődéséért és a fegyverletételért naponta esténként elmondandó imánk.Ima haladóknak, azaz nekünk!
Jó eredményeink vannak, folytassuk, amit elkezdtünk, tartsatok velünk ma is, köszi!Jó szorosan kulcsoljátok össze a kezeiteket, és most este 21 órakor mondjuk el közösen ezt a néhány rendelkezést:
- Elvárom, kívánom és kérem, hogy én és szeretett családom isteni védelemben, isteni szeretetben, isteni harmonikus fejlődésben, isteni áldásban, isteni tudatosságban részesüljünk most és az elkövetkezőkben egyaránt.
- Elvárom, kívánom és kérem, hogy vezetőink nagyszerűen vezessék Európát! Az európai nép érdekeit és harmonikus fejlődését szolgálják.
- Elvárom, kívánom és kérem, hogy a bolygónk vezetése úgy vezesse a bolygónkat, hogy minden rezdülésükkel az emberiség harmonikus fejlődését szolgálja és képviselje.
- Elvárom, kívánom és kérem, hogy mind a 7 milliárd ember tudatosodjon, és harmonikusan fejlődjön, az isteni útmutatás értékrendje szerint.
- Örök Élet, Örök Boldogság, Örök Egészség! Amint fent, úgy lent.
- Ez így van ITT és MOST. Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!
Köszönöm! Legyünk mind Áldottak és boldogok mindörökké!
 


- A Belső öröm ébresztő  tanfolyamunk amely 2015 december 12.szombat újabb Belső öröm tanfolyamot tartunk, tarts velünk! 
Csoportos tréningjeink program ajánlóját ITT találod meg.

Szeretettel: Csillátok

skype: kassai.csilla

Tel:  30/856-4083 Csilla
30/5719694 Andris

Ui: Mindig tudd! Te vagy az életed sugárzó Napja, senki más a világon! Egészségre, sikerre, győzelemre fel, drága napocskáink!