2015. október 29., csütörtök

2015.10.29. Hogyan légy TE a változás, amit a világban akarsz látni?

Szeretettel üdvözöllek blogoldalamon, kedves látogatóm, melyen a legfrissebb videómat osztom meg Veled, aktuális gondolataimmal, felismeréseinkkel, tréningtapasztalatainkkal.

Nekem valóban szívügyem, hogy mindenki értse meg, NEGATÍV ÉNKÉPPEL KÉPTELENSÉG SIKEREKET ELÉRNI, ÉS ELŐREHALADNI AZ ÉLETBEN. AZT KIZÁRÓLAG CSAK POZITÍV ÉNKÉPPEL LEHET MEGTENNI. Én nem egyszerűen csak elmondom a megoldást, de meg is tanítom azokkal, akik felveszik velem a kapcsolatot, és kérik segítségemet. Minden posztom alján ott van az elérhetőségem, mint ebben is.

Kedves látogatóm, NEKED IS JÁR A BOLDOGSÁG! 

Nézzük, miről is van szó a mai felvételben?
A változás útjában álló bírálatok és vírusmondatok felszámolásáról. Bőségsikertörténetekről, hogyan válj tudatosan saját napjaid, azaz életed megteremtőjévé? Mit érhetsz el tréningjeink által? Murphy tanítások és Joel Osteen tanítása az önbecsülésről



További ajánlóink:

Remek írás: Miért hiszik azt a hülyék, hogy ők okosak? Egy remek cikk Neked ITT!

Ima haladóknak minden napra ITT!

 Legfrissebb írásom: Amikor az ember esze megáll - szülői mérgező mondatok egyetlen tréningelőtől


Újdonságaink:
Légy Temagad a tudatosság szertartásunkra várjuk végzett főnixeseinket.  Vasárnaponként web konferencián fogunk közösen gyakorolni, hétköznap mindenki  egyénileg gyakorol saját otthonában este 21 órakor)
Légy tagja egészségklubbunknak:  Feltétel, szedjél rajtunk keresztül algát vagy  Renegort általunk, és Napocska legyél, tehát valamilyen programunkat végezd el, ha még nem tetted:

Kassai Csilla önfejlesztő módszereinek startlapja ITT!


Videólinktárunkra feliratkozás ITT!

Egyéni programjaink- (főnix, bőség, 5ről6ra, társideál, öti-hati turbo, katt IDE!


Csoportos Programjaink listája ITT!


Kassai Csilla 5ről6ra kézikönyv ingyenes letöltése ITT! 
FIGYELEM! A SCRIBDRŐL INGYEN AZ  TUD LETÖLTENI, AKI MÁR FELTÖLTÖTT ODA EGY DOKUMENTUMOT. HASZNÁLD A GOOGLE FORDÍTÓT, HA NEM TUDOD, HOGY KELL. SOK SIKERT!

Grabovoi fontos számsorok ITT!

Startlapunk: Kassai Csilla önfejlesztő programjainak startlapja
web oldalunk: Kassai Csilla Blog oldala
skype: kassai.csilla ☼
Kassai Csilla facebook oldala
tel:  30/856-4083 Csilla
30/5719694 Andris
Ui: Mindig tudd! Te vagy az életed sugárzó Napja, senki más a világon! Egészségre, sikerre, győzelemre fel, drága napocskáink!