2012. április 11., szerda

5-ről 6-ra Énképépítő és Sorsjavító Alap Tréning

Kérlek nézd meg  az 5-ről 6-ra Sorsjavító tréning bemutató videóját.


5-ről 6-ra Önbizalom és Sorsjavító Alap Tréning
Miről is van szó?


Ahogy egy házat sem érdemes alapozás nélkül felépíteni, úgy egy sikeres, boldog életet sem. Az 5-ről 6-ra tréning a pozitív énkép, az életcélok kialakításához, a múlt feldolgozásához ad egy sikeres önmenedzselő programot. Mottónk: "Te vagy az életed sugárzó Napja!" 




Maga a tréning mindössze 4 órát vesz igénybe, egyszeri alkalommal, az ott tanultak beépüléséhez pedig 21 napon át napi 25 percet érdemes gyakorolni.

Hatása : stresszmentes, kiegyensúlyozott élet,
egészséges önbizalom, pozitív gondolkodás,kitűzött célok elérése, testi-lelki szellemi jól-lét, egészség. Összefoglalva:egy sikeres sors, elégedett élet felépítése.

Mellékhatása:
jó alvás, kitűnő közérzet!


  Kinek ajánljuk a tréninget?
  • Aki nem jut 5ről a 6ra!!! Bővebben:
  • Akinek önbizalomhiánya van,
  • Aki depresszióban szenved,
  • Aki pánikbeteg, szorong,
  • Aki céltalannak érzi életét,
  • Aki boldogtalannak érzi magát.
  • vagy egyszerűen csak nem rézi jól magát a bőrében,mert úgy érzi, valami láthatatlan erő ellene dolgozik. Na ez a láthatatlan erő nem más, mint a múlt traumái, és a negatív énkép!!! 

Mi vár rád?

Rád most, merem állítani , életed legfontosabb és legizgalmasabb felfedezése vár! Ez a tréning ugyanis azoknak szól, akik elakadtak és szeretnének kitörni átlagos, boldogtalan életükből. Az általam kidolgozott és ajánlott sorsjavító program lehetőséget teremt számodra is, hogy megismerd saját jelenlegi énképedet, kialakíthasd a vágyott ént, más szóval az  énideálodat és mindezt egy igen hatékony 21 napos intenzív önfejlesztő program segítségével, mely gyökeres sorsváltozáshoz vezet, mivel stabil alapokra helyezi az életed! 
                                                                                   
Milyen változásokra számíthatsz a 21 napos Program eredményeként?

A tanítványaim szerint a módszer egyszerű, gyors és nagyon hatékony. Mindössze 21 nap  alatt gyökeresen megváltozik az életük. Kialakul a pozitív énképük, egészséges önbizalommal rendelkeznek, ebből adódóan önbecsülésük nő, jó a közérzetük, egészségesek, bátran kitűzik céljaikat, és elérik álmaikat! Megtalálják a megoldást az élet adta feladatokra, mert az 5ről6ra problémamegoldó módszer szerint dolgoznak magukon. Álom munka, vagy jól menő vállalkozás a vele járó kiváló jövedelemmel,  boldog párkapcsolat, lelki béke és testi-lelki egészség, többé már nem puszta sóvárgások, hanem nagyon könnyen realizálható valóság! 

Hogyan működik a 21 napos program?


Minden új szokás kialakításához minimum 21 napra van szükség. A pozitív gondolkodás negatív énképpel viszont nem működik! A pozitív ÉNKÉP, és az annak beépülését akadályozó tényezőktől való  megszabadulás a megoldás kulcsa! Ezért rendkívül fontos és elengedhetetlen az Énkép pozitív kialakítása és felépítése. Az 5-ről a 6-ra tréningen ezen túl útjelzőket kapsz a tréningjegyzetben és határidőnaplót a program 21 napjára.  A tréning napjától  kezdve tudni fogod, hogy  merre kell haladnod és hogyan irányítsd az életed, mit kell naponta meg tenned ahhoz, hogy céljaid valóban valóra váljanak! A módszert csak alkalmaznod kell, minden lépés ki van dolgozva hozzá.

Egyedül vagy csoportosan?

Választhatsz a csoportos tréning, vagy a személyes konzultáció között. A csoport a skype konferencia termében „találkozik” és a tréningjegyzet alapján lépésről lépésre haladnak a feladatokban Csilla vezetésével. A tréningjegyzet e-füzet (PDF)  vagy nyomtatott formában igényelhető. Az E-füzet e-mailen kerül kiküldésre. A jegyzetet ára a tréning díjában benne van.

Az egyéni 5-ről 6-ra tréning  szintén történhet a skypon keresztül , vagy egy személyes találkozó alkalmával. Ebben az esetben  Csilla  kizárólag csak veled foglalkozik. Az időpontot előre kell egyeztetni.
Skype: kassai.csilla, e-mail:csillair@gmail.com

Kívánságod meghallgattatott, tréningezni otthonról is lehet!

A tanfolyamokkal kapcsolatos felmérésünk szerint sokan szívesen választottátok a személyes részvétel helyett az online adta lehetőséget, hiszen a mai kor emberének kevés az ideje, szeretne mindent a leggyorsabban és költségtakarékosan megkapni, elérni.  Gondolom Te is így vagy ezzel.



Az 5-ről 6-ra személyes konzultáció:

Fontos információk:

Mire van szükséged:

Az online tréninghez szükséges egy számítógép, internet kapcsolat.  A tréningek a skype program segítségével zajlanak, innen letöltheted: www.skype.hu) A bejelentkezés után keresd meg Csillát és jelöld be. 
Csilla skype elérhetősége: kassai.csilla



Fülhallgató és mikrofon



A Tréningjegyzet és Határidőnapló a közös munkához.  (A jegyzetet e-mailben   PDF formátumban küldjük ki, vagy megrendelhető a nyomtatott változat is.)





 



Kedves Jelentkező!  
Gratulálunk a döntésedhez! 

Amennyiben követed az 5-ről 6-ra sorsjavító tréningen tanultakat, nap mint nap és beülteted a gyakorlatba, valóban eléred azt amire épp vágysz , mert képes leszel megteremteni magadnak. 
Nincs más dolgod most, mint hogy kitöltsd az űrlapot. A befizetésről és a további lépésekről e-mailt küldünk
Kezdjük akkor: "Jussunk együtt 5-ről - 6-ra" !  

Ne feledd: Te vagy Életed sugárzó Napja, senki más a világon!  

Kassai Csilla  
Info: csillair@gmail.com
Tel.: + 36 30 856 4083


Ajánlataink:


Néhány szó Csilla: 5-ről 6-ra Problémamegoldó és Énképépítő Kézikönyvéről

Ez a könyv azoknak szól, akik szeretnének kitörni átlagos, boldogtalan életükből. A könyv által ajánlott intenzív program lehetőséget teremt arra nézve, hogy az olvasó megismerje saját jelenlegi énképét, kialakítsa a vágyott ént, vagy más szóval énideált és egy 21 napos módszer segítségével fel is építse azt. Minden új szokás kialakításához 21 napra van szükség.
A pozitív gondolkodás negatív énképpel azonban nem működik! Ezért olyan fontos az Énkép pozitív kialakítása és megerősítése. A kézikönyv e receptet nyújtja át tálcán neked kedves Olvasó!
   
ISBN száma: 963 06 02474

Ár.: 4.900,- Ft helyett most csak 4.500,- Ft. + szálítási költség 



Szeretettel várunk a tréningeken, az előadásainkon, kapcsolódj hozzánk a facebookon, kövesd videóinkat az 5-ről 6-ra Nap TV-n, motiváld magadm légy boldog , egészséges és nagyon sikeres, mindenben, és ne feledd: 

"Te vagy Életed sugárzó NAPJA, senki más a világon!